Vernieuwing van je Denken – Rom 12:2

Vernieuwing van je denken: Hoe denk jij? Welke invloed heeft de maatschappij op je manier van denken? Wat is ‘werelds’ denken? Ben je je bewust hoe snel de manier van denken in Nederland aan het veranderen is? Wat doe je als wat je denkt of gelooft anders is dan wat je voelt? Hier probeer ik te laten zien hoe kerk, modern en postmodern denken een invloed hebben op onze manier van denken. Deel 1 gaat over ‘waarheid’ en ‘moraliteit’ – hoe bepaal je wat goed en kwaad is. Deel 2 gaat over ‘gezag’, ‘geslacht’ en ‘identiteit’ – kies ik wie ik ben of is mijn kernidentiteit door God aan mij gegeven? Onze Goddelijke roeping is: “En wordt niet gelijkvormig aan deze wereld, maar wordt veranderd door de vernieuwing van uw denken” – Rom 12:2.

 

Deel 1 - Verniewing van je denken

63 min  |   11.1 MB   |   4 maart 2018

Over waarheid en moraliteit

audio

Presentatie: Deel 1 - Vernieuwing...

Over waarheid en moraliteit

document

Deel 2 - Verniewing van je denken

59 min  |   10.5 MB   |   4 maart 2018

Over gezag, geslacht en identiteit.

audio

Presentatie: Deel 2 - Vernieuwing...

Over gezag, geslacht en identiteit.

document