Theologische kaders

Wat zijn een aantal belangrijke Bijbelse principes die aan de gemeente De Bron (Eindhoven) zijn sfeer of kleur geven? Waarom hebben we een oudsten team en geen voorganger? Waarom is onze zondagochtenddienst zoals het is? Welke rol speelt de Bijbel en God zelf in onze levens en ons samenzijn? Wat geloven we en hoe gaan we om met bijv. gaven, geslacht, het huwelijk, doop, financiën, demonen, gezag? Om onze gemeente te helpen om duidelijkheid te hebben over een aantal vaak gevraagde onderwerpen, hebben we als oudste team over 16 onderwerpen een kort documentje geschreven. Ze zijn behandeld op twee zondagen. Wat je gelooft bepaalt wat je voelt en wat doet! Bovendien bepaalt het je omgang met God en met je medebroeders en zusters. Misschien goede nadenkers voor je eigen gemeente.

Boekje A6 (druk op A4 beden kanten).

Theologische kaders - Deel 1

62 min | 11MB | 2 April 2017

De Bron, Eindhoven, Nederland

audio

Theologische kaders - Deel 2

65 min | 11MB | 30 April 2017

De Bron, Eindhoven, Nederland

audio

Presentatie Deel 1

document

Presentatie Deel 2

document

Boekje

document

Flyer

2 pagina’s

document