Bible course: Forgive as the Lord forgave you

A twelve lesson Bible course on forgiveness. It is so easy to offend another. What do you do when you become aware that you have hurt somebody? Do we need to confess all our sins to God? What happens if we forget to confess one sin? How should a Christian handle a person who has sinned against him or her? Should we wait for the other person to repent before we forgive? How do we know if their repentance is genuine enough? Perhaps you would like to help someone who struggles to forgive another. As you read this book, you will encounter Biblical and practical answers to these and more questions.

curso-perdon

 

Forgive as the Lord Forgave You - 12 lessons

12 lessons

document

Vergeef zoals de Heer jou vergeven heeft - 12 lessen

Het is zo makkelijk om een ander te kwetsen. Wat doe je wanneer je je ervan bewust wordt dat je iemand pijn hebt gedaan? Moeten we al onze zonden aan God belijden? Wat gebeurt er als we vergeten om een zonde te belijden? Hoe moet een christen omgaan met iemand die tegen hem of haar gezondigd heeft? Moeten we wachten tot de ander berouw toont voor we vergeven? Hoe weten we of hun berouw oprecht genoeg is? Misschien wil je iemand helpen die ermee worstelt een ander te vergeven. In deze cursus zullen we Bijbelse en praktische antwoorden vinden op deze en andere vragen.

Voor een cursus van Emmaus Correspondentie School klick hier.

Om 12 korte videos (één per les) op YouTube te bekijken, klick hier.

document

Comme aussi le Christ vous a pardonné - 12 leçons

12 leçons

document

Perdone Como El Señor Le Perdonó

12 lecciones

document

Forgive as the Lord Forgave You - 12 lessons in Burmese

document

Vergib, wie der Herr dir vergeben hat

(Deutsch) 12 Lektionen

document