2 Timothy – Shine for Jesus

Hier vindt je vier toespraken over de tweede brief van Paulus aan Timotheüs. Paulus zat in de gevangenis. Hij wist dat zijn einde dichtbij was. Hij wist dat ‘in de laatste dagen zware tijden zullen aanbreken’ (3:1). Dus in deze laatste brief van Paulus, wil hij, als mentor van Timotheüs, hem bemoedigen om ‘de begeerten van de jeugd’ te ontvluchten en vol voor de Heer Jezus te leven ‘samen met hen die de Heere aanroepen uit een rein hart’ (2:22). Er valt voor ons veel uit deze persoonlijke en praktische brief te leren. Elke toespraak gaat over één van de vier hoofdstukken.

2 Tim 1 - Pastorale tips (5)

(English) 59 min   |   10.5 MB

audio

2 Tim 1 - Presentatie PDF

document

2 Tim 2 - Proactieve dienst (6 beelden )

(English) 55 min   |   9.7 MB

audio

2 Tim 2 - Presentatie PDF

document

2 Tim 3 - Profetische waarschuwingen

(English) 61 min   |   10.8 MB

audio

2 Tim 3 - Presentatie PDF

document

2 Tim 4 - Persoonlijke zaken

(English) 66 min   |   11.7 MB

audio

2 Tim 4 - Presentatie PDF

document
Tags