Single, je bent gezien, compleet en gezegend

Iedereen wordt single geboren. Sommige mensen leven als single voor een langere tijd en, anderen voor heel hun leven. Na een scheiding of het overlijden van hun echtgenoot komt ook een seizoen van single-zijn. Het is een gevoelig onderwerp. Hoe ziet God een single? Wat zegt de Bijbel over single-zijn? Vandaag willen we praktische lessen ontdekken uit de woorden van de Heer Jezus (Matt 19), Lukas (Hand 8) en Paulus (1 Kor 7). Hoe ziet een single De Bron? Of je nu getrouwd bent of single, hoe kunnen we er samen aan werken dat singles De Bron als een single-vriendelijke gemeente zullen ervaren?

Op Youtube deelt Wilbert Weert zijn ervaring over ‘Single: gelukkig alleen?’ (13:34 minuten) 

NEW

Single, je bent gezien, compleet en gezegend

54 min  |   9,5 MB   |   3 maart 2019

audio
NEW

Single - Presentation

document