V21 – Anger in Gods Service

In my own heart I have noticed growing irritation when I see how some politicians and media outlets silence alternative voices and promote half-truths in order to advance a particular ideology. I hesitate to use the word anger, but sometimes it certainly feels that way. Is this good? Can God use my anger?

DUTCH: Ik merk dat ik soms geïrriteerd raakt als ik zie hoe sommige politici en media een andere geluid niet laten horen, en halve waarheden gebruiken om hun visie te bevorderen. Ik aarzel om het woord ‘boosheid’ te gebruiken, maar soms voel ik het zeker zo. Is dit goed? Kan God onze boosheid gebruiken?

Anger

One page

document

La ira

(Español) Una página

document

Boosheid

Een pagina

document

La colère

(Français) une page

document

Zorn

(Deutsch) eine Seite

document